0
€ 0,00

Over ons

Steeds vaker ziet PrinterXpert haar relaties worstelen met het aanbod dat de internetdrukker presenteert. Zelf investeren in een webshop is vaak niet mogelijk vanwege hoge investeringskosten, het intensieve onderhoud en de enorme marketingkosten. PrinterXpert heeft de afgelopen twee jaar intensief gewerkt aan een webshop die deze behoefte voor haar relaties in kan vullen.

Deze webshop biedt een zeer ruim assortiment aan van producten met een goed verdienmodel maar tevens mee gaat met de productlijn die wordt aangeboden door de internetdrukker. Helaas heeft de internetdrukker een behoorlijke prijserosie veroorzaakt op een aantal producten waar onze webshop zich aan heeft moeten conformeren. De doelstelling van de webshop die PrinterXpert haar relaties wil bieden in deze is eigenlijk heel eenvoudig: Extra klantenwerving voor relaties van PrinterXpert. PrinterXpert is er van overtuigd dat dit klantcontact dat tot stand wordt gebracht door deze webshop zal leiden tot meer omzet voor haar relaties.

Zodra een klant zich heeft aangemeld op onze webshop met haar bestelling, zal deze op basis van postcodeselectie worden ondergebracht bij een PrinterXpert relatie. Deze webshop heeft dan ook niet zonder reden de naam AllesDrukkerij gekregen. AllesDrukkerij PrinterXpert relaties! Betaling zal plaatsvinden via de webshop en zodra de overdracht heeft plaatsgevonden naar één van onze relaties, kan deze zelf bepalen hoe en waar de opdracht wordt geproduceerd en vervolgens afgeleverd.

We gaan er van uit dat het verdere relatiebeheer met deze nieuwe klant zal leiden tot meer vervolgopdrachten. Iedere relatie van ons die geïnteresseerd is krijgt haar AllesDrukkerij webshop met plaatsnaam extentie. Hier kunnen dan tevens individuele producten worden geboden naast die van de landelijke webshop. Het jaarlijkse abbonementsgeld is onafhankelijk van de omzet en zal door de omzet ruimschoots worden gecompenseerd. Een gegarandeerde win-win situatie zal ontstaan door groeiende printvolumes waarbij PrinterXpert tevens graag bewerkstelligt dat haar relaties elkaar onderling zullen versterken.